• UNA PETITA PERÒ GRAN COSA

    TONY JOHNSTON CORIMBO EAN: 9788484705710 Altres llibre de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La Lizzie i la seva mare van de passeig al parc. Allí es troben a un vellet mol amable i tímid, amb la Cecile, una gosseta de la mida de la Lizzie. Però a Lizzie li fan por els gossos i ha d'aprendre a superar-ho a poc a poc amb l'ajuda del seu nou amic i sempre sota la mirada protectora de la seva ...
    Dimensions: 2850 x 2250 x 100 cm Pes: 250 gr
    Pròximament
    14,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-8470-571-0
    • Data de llançament : 01/02/2018
    • Any d'edició : 2018
    • Idioma : Catalán
    • Autors : TONY JOHNSTON
    • Número de pàgines : 40
    • Col·lecció : ÁLBUMES ILUSTRADOS
    La Lizzie i la seva mare van de passeig al parc. Allí es troben a un vellet mol amable i tímid, amb la Cecile, una gosseta de la mida de la Lizzie. Però a Lizzie li fan por els gossos i ha d'aprendre a superar-ho a poc a poc amb l'ajuda del seu nou amic i sempre sota la mirada protectora de la seva mare. Aprendre a passejar un gos sense por. Una petita però gran cosa La simplicitat, tant en les il·lustracions esquemàtiques com en la brevetat del text, li dóna a aquest llibre la seva encantadora claredat melòdica. A poc a poc, la Lizzie progressa per superar la seva por als gossos, fins i tot a l'adorable gosseta Cecile. L'acaricia, camina amb ella, després subjecta la corretja i finalment la passeja tota sola. En cada ocasió el text diu: 'Una petita però gran cosa'. Així és com creixem. Tots els dies fem petites coses que són noves per a nosaltres, i que no volem fer. Que hem de ser seduïts per un vellet amable i pel seu simpàtic gosset; però cada vegada que fem aquestes petites coses, són grans per a nosaltres, perquè el procés en si és enorme i mai acaba Tony Johnston és autora de molts llibres infantils, com It's About Dogs, honrat per la Societat Americana per a la Prevenció de la Crueltat amb els Animals. Per citar (més o menys) a Will Rogers, 'Mai vaig conèixer a un gos que no m'agradés'. Tony espera que els nens els donin una oportunitat als gossos i pensin el mateix. Hadley Hooper treballa d'il·lustradora editorial per a moltes revistes i diaris. En 2011, va il·lustrar Here Menja the Girl Scouts!, escrit per Shana Corey. The Iridescense of Birds va ser el seu segon llibre il·lustrat i el primer amb l'editorial Roaring Brook Press. Viu a la ciutat de Denver, Colorado als Estats Units.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades