• LA SILLITA AZUL

    FAGAN, CARY JOVENTUT EAN: 9788426145307 Altres llibre de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La silla favorita de Nico es pequeña y azul. Se sienta en ella para comer, monta una tienda de campaña alrededor de ella y ¡hasta se duerme encima de ella! Pero Nico crece y su silla se le queda pequeña. La sillita azul pasará de manos en manos y tendrá muchos usos diferentes, hasta que muchos años ...
    Dimensions: 220 x 260 x 10 cm Pes: 420 gr
    Disponible
    14,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-261-4530-7
    • Data de llançament : 01/03/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : FAGAN, CARY
    • Traductors : GARCÍA MADERO, MARTA
    • Ilustradores : KLOEPPER, MADELINE
    • Número de pàgines : 40
    • Col·lecció : ALBUMES ILUSTRADOS
    La silla favorita de Nico es pequeña y azul. Se sienta en ella para comer, monta una tienda de campaña alrededor de ella y ¡hasta se duerme encima de ella! Pero Nico crece y su silla se le queda pequeña. La sillita azul pasará de manos en manos y tendrá muchos usos diferentes, hasta que muchos años más tarde volverá a un lugar familiar... En este cuento circular, Cary Fagan ha querido resaltar el valor personal de una sillita azul de madera. En la infancia, algún objeto especial suele adquirir un valor importante para el niño y este recuerdo se perpetúa en la memoria del adulto. ¿Quién no recuerda con cariño algún objeto que le ha acompañado durante años? En este caso, la sillita azul se convierte en el personaje principal de este cuento, adquiriendo diferentes usos según su propietario. Una excusa para viajar a través del mundo, conocer culturas y lugares distintos, y jugar a imaginar los usos diferentes que puede tener una silla. Destacan también en este álbum otros valores, como la generosidad de compartir con los demás, el reciclaje, y la voluntad de dar una nueva vida a los objetos viejos, en vez de usarlos y desecharlos... 'Esta es, en el fondo, una historia romántica: una excelente oportunidad para encontrar valor y utilidad en los artículos de segunda mano y para compartirlos cuando ya no son necesarios'

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades