• EL JARDI OBLIDAT

    MORTON, KATE ROSA DELS VENTS EAN: 9788417444099 Altres llibre de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    En vigílies de la Primera Guerra Mundial, una nena és abandonada en un vaixell amb destinació a Austràlia. Una misteriosa dona, anomenada l'Autora, ha promès cuidar d'ella, però l'Autora desapareix sense deixar cap rastre. Un terrible secret surt a la llum... La nit que fa vint-i-un anys, la Nell ...
    Dimensions: 190 x 126 x 33 cm Pes: 250 gr
    Pròximament
    11,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-17444-09-9
    • Data de llançament : 01/10/2018
    • Any d'edició : 2018
    • Idioma : Catalán
    • Autors : MORTON, KATE
    • Traductors : MUNT OJANGUREN, AINARA;
    • Número de pàgines : 560
    • Col·lecció : RDV-BUTXACA
    • Número Colecció : 136002

    En vigílies de la Primera Guerra Mundial, una nena és abandonada en un vaixell amb destinació a Austràlia. Una misteriosa dona, anomenada l'Autora, ha promès cuidar d'ella, però l'Autora desapareix sense deixar cap rastre.

    Un terrible secret surt a la llum...

    La nit que fa vint-i-un anys, la Nell O'Connor descobreix que és adoptada, fet que li canviarà la vida per sempre. Dècades més tard, s'embarca en la recerca de la veritat sobre els seus avantpassats, i arriba a la ventosa costa de Cornualles.

    Una misteriosa herència que arriba al segle XXI

    Quan la Nell mor, la seva neta Cassandra rep una inesperada herència: una cabanya a Cornualles amb un jardí conegut per la gent dels voltants pels secrets que amaga. Aquí és on la Cassandra descobrirà finalment la veritat sobre la seva família i resoldrà el misteri, que es remunta un segle, d'una nena desapareguda.

    Amb un virtuosisme propi dels grans mestres, Kate Morton orquestra en aquesta novel·la una bella història a tres veus, en tres moments diferents, per desembocar en un tot perfecte, impecable, on les peces encaixen i adquireixen sentit.

    Hereva de l'extraordinària tradició de la literatura anglosaxona, El jardí oblidat posa en mans del lector una obra amb reminiscències de tots els gèneres: des de la gran novel·la victoriana als contes de fades i els relats de suspens i misteri.

    Una novel·la intensament commovedora que ens retorna el plaer per la lectura que ens van fer sentir els grans clàssics.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades