• NUNCA SERÉ TUYA (BAJO SOSPECHA 6)

    HIGGINS CLARK, MARY/BURKE, ALAFAIR B DE BOLSILLO EAN: 9788466351317 Altres llibre de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El sexto libro de la serie protagonizada por Laurie Moran y el equipo de investigación de Bajo sospecha. Hace cinco años, el famoso físico Martin Bell fue asesinado mientras regresaba a su casa de Greenwich Village. Sus padres siguen convencidos de que su esposa Kendra pergeñó la muerte y, decidido...
    Dimensions: 190 x 125 x 17 cm Pes: 250 gr
    Pròximament
    10,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-663-5131-7
    • Data de llançament : 01/07/2020
    • Any d'edició : 2020
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : HIGGINS CLARK, MARY/BURKE, ALAFAIR
    • Traductors : NEUS NUENO COBAS;
    • Número de pàgines : 304
    • Col·lecció : BAJO SOSPECHA

    El sexto libro de la serie protagonizada por Laurie Moran y el equipo de investigación de Bajo sospecha.

    Hace cinco años, el famoso físico Martin Bell fue asesinado mientras regresaba a su casa de Greenwich Village. Sus padres siguen convencidos de que su esposa Kendra pergeñó la muerte y, decididos a hacerse con la custodia de sus nietos, contactan con Laurie Moran para que incluya su caso en el programa Bajo sospecha. Kendra, en cambio, que ha sido perseguida por los medios y a menudo acusada del crimen, ve una oportunidad para limpiar su nombre.

    Cuando Laurie empieza a indagar en la historia, descubre que el doctor Bell no era ese perfecto marido y padre, sino que ocultaba muchos secretos. Y ¿qué relación guarda la red de mentiras de los Bell con el peligroso extraño que vigila a Moran desde lejos, aguardando el momento?

    La crítica ha dicho...
    «La reina de la alta tensión.»
    The New Yorker

    «Mary Higgins Clark tiene el don de mantener a sus lectores en vilo una página tras otra.»
    NPR

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades