• COS DE PROFESSORS D'ENSENYAMENT SECUNDARI. ORIENTACIÓ EDUCATIVA. PROGRAMACIÓ DID

    LÓPEZ GARCÍA, MARÍA GABRIELA CEP PUBLICACIONES EAN: 9788468143484 Altres llibres del mateix autor
    El present volum, forma part de la col?lecció de publicacions per a les oposicions del Cos de Professors de Secundària de l'especialitat de Psicologia i Pedagogia En la seva elaboració s'ha cuidat especialment la capacitació didàctica de l'aspirant, prioritat regulada en la normativa d'accés a la fu...
    Ancho: 170 cm Largo: 240 cm Pes: 250 gr
    Pròximament
    33,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-681-4348-4
    • Data de llançament : 01/03/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : Catalán
    • Autors : LÓPEZ GARCÍA, MARÍA GABRIELA
    • Número de pàgines : 292
    El present volum, forma part de la col?lecció de publicacions per a les oposicions del Cos de Professors de Secundària de l'especialitat de Psicologia i Pedagogia

    En la seva elaboració s'ha cuidat especialment la capacitació didàctica de l'aspirant, prioritat regulada en la normativa d'accés a la funció pública, ja que la segona fase de l'examen consisteix en la presentació i defensa d'una Programació Didàctica

    Editorial CEP, presenta una obra que inclou a més de la PROGRAMACIÓ DIDÀCTICA, una primera part en què s'exposen els passos que s'han de seguir per a una correcta elaboració, en aquest cas, d'un pla de treball des dels Equips d'Orientació Educativa i Psicopedagògica.

    Finalment, esmentar que els autors d'aquestes publicacions són professionals de reconegut prestigi en el món docent, la qual cosa és una garantia per a l'opositor que en aquests textos trobarà continguts totalment actualitzats i útils per a les pròximes convocatòries.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades