• AUTOBIOGRAFIA D'ALICE B. TOKLAS

    STEIN, GERTRUDE AVENÇ L' (RBA/LA MAGRANA) EAN: 9788416853304 Altres llibre de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El 1933 Gertrude Stein publica l’Autobiografia d'Alice B. Toklas. En aquesta obra, amb la qual aconsegueix l’èxit comercial i el reconeixement del públic que buscava, utilitza un recurs literari per escriure la seva pròpia autobiografia valent-se de la veu d’Alice B. Toklas (San Francisco, 1877- Par...
    Ancho: 140 cm Largo: 213 cm Pes: 250 gr
    Pròximament
    19,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-16853-30-4
    • Data de llançament : 01/05/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : Catalán
    • Autors : STEIN, GERTRUDE
    • Traductors : CAMPS, ASSUMPTA
    • Número de pàgines : 288
    • Col·lecció : SÈRIE LITERATURES
    El 1933 Gertrude Stein publica l’Autobiografia d'Alice B. Toklas. En aquesta obra, amb la qual aconsegueix l’èxit comercial i el reconeixement del públic que buscava, utilitza un recurs literari per escriure la seva pròpia autobiografia valent-se de la veu d’Alice B. Toklas (San Francisco, 1877- París, 1967), la seva companya des de feia vint-i-cinc anys. Com diu Assumpta Camps, amb aquest recurs “obté la distància necessària per no haver d’expressar, en tant que ‘jo’ que escriu de si mateix, la seva subjectivitat i intimitat personal”. Així, a través de l’Alice, l’autora porta al lector a la casa que les dones van compartir a París entre 1903 i 1933, i per on desfilaven les figures que van definir la cultura de principis del segle XX: dinant amb Picasso, sopant amb Hemingway, parlant de barrets amb Marcelle Braque... Entre anècdotes, divertides o tràgiques, Gertrude Stein fa possible un llibre excepcional que esdevé l’evocació magistral de tot un món i de tota una època.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades