• ELS PIRATES DE L'ILLA CALAVERA

    DUDDLE, JONNY EDITORIALES VARIAS EAN: 9788417207083 Altres llibre de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Quan la Matilda se’n va de vacances amb els seus amics pirates, els Jolley-Rogers, els altres pirates no es deixen enredar; no és una autèntica pirata, és una noia de secà! Podrà fer-se valer davant dels pirates de l’Illa de Calavera?I podran resoldre el misteri de l’or perdut del boig d’en Jack McC...
    Ancho: 287 cm Largo: 247 cm Pes: 250 gr
    Pròximament
    15,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-17207-08-3
    • Data de llançament : 01/10/2018
    • Any d'edició : 2018
    • Idioma : Catalán
    • Autors : DUDDLE, JONNY
    • Traductors : CUSSÓ GRAU, BERNAT
    • Número de pàgines : 40
    • Col·lecció : ÀLBUMS IL·LUSTRATS
    • Número Colecció : 6
    Quan la Matilda se’n va de vacances amb els seus amics pirates, els Jolley-Rogers, els altres pirates no es deixen enredar; no és una autèntica pirata, és una noia de secà! Podrà fer-se valer davant dels pirates de l’Illa de Calavera?
    I podran resoldre el misteri de l’or perdut del boig d’en Jack McCaos?
    Els pirates de l'Illa Calavera té un mapa de l'illa del tresor al revers de la jaqueta (sobrecoberta) i un increïble desplegable a l'interior.
    El sentit de l'humor d'aquest llibre es fa palès constantment i és que els pirates troben increïble i inacceptable que la Matilda tingui les dents tant blanques, que mengi amb forquilla i ganivet i que tingui els cabells tant nets! Però què són aquests modals?
    Després de guanyar el premi a millor àlbum il·lustrat amb el llibre "Els meus veïns pirates", en Jonny Duddle, il·lustrador de Harry Potter ha creat aquest espectacular àlbum il·lustrat amb unes il·lustracions plenes de detall i molt sentit de l'humor.
    També és autor de "Gegantosaure" i "L'Enfonsa Pirates".

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades