• ELS CONSELLS DEL COLOM

    STEPHEN KELMAN PROA-EN.CATALANA (GRUP 62/LB) EAN: 9788475883656 Altres llibre de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Harrison Opoku té onze anys. Fa poc que ha arribat a Anglaterra amb la seva mare i la seva germana gran, la Lydia, i s’han instal·lat a Dell Farm, un suburbi al sud de Londres. A Ghana s’hi han quedat el seu pare, la seva germana petita, l’Agnes, i l’àvia. En Harri és el més ràpid de la classe i el ...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Pes: 320 gr
    Pròximament
    20,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7588-365-6
    • Data de llançament : 01/05/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : Catalán
    • Autors : STEPHEN KELMAN
    • Traductors : ALBERT TORRESCASANA FLOTATS
    • Número de pàgines : 272
    • Col·lecció : A TOT VENT-RÚST
    Harrison Opoku té onze anys. Fa poc que ha arribat a Anglaterra amb la seva mare i la seva germana gran, la Lydia, i s’han instal·lat a Dell Farm, un suburbi al sud de Londres. A Ghana s’hi han quedat el seu pare, la seva germana petita, l’Agnes, i l’àvia. En Harri és el més ràpid de la classe i el que més li agrada és fer curses amb les seves Adidas falses. Viu feliç ignorant la duresa del món que l’envolta i, a poc a poc, va absorbint els elements nous i desconeguts de la seva nova vida a la ciutat.
    Però la vida d’en Harri canvia per sempre quan un noi del barri apareix assassinat. Els testimonis guarden silenci, i en Harri decidirà, juntament amb el seu amic Dean, esbrinar què ha passat, però posarà en perill, sense saber-ho, la fràgil teranyina que la seva mare ha teixit al voltant de la seva família per mantenir-la allunyada del perill.
     
    “Llavors em vaig quedar ben quiet per si un colom se’m cagava a sobre, però va passar de llarg. No sé si era el meu colom, era massa lluny. A Anglaterra les cagarades d’ocell porten bona sort. Tothom ho diu. Jo: «Encara que se’t caguin al cap?». Connor Green: «On se’t cagui és igual, la qüestió és que et caigui a sobre. A tot arreu val». Jo: «I si se’t caga a l’ull? I si t’entra a la boca i te la menges?».Connor Green: «També porta bona sort. Totes les cagarades porten bona sort. Ho sap tothom».”

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades