• DE MICA EN MICA S'OMPLE LA PICA

    JAUME FUSTER I GUILLERMO EDUCAULA (EDUCACIO 62/PROA) EAN: 9788415954354 Altres llibres del mateix autor
    Li proposen un negoci de representació per Europa que ja de bon començament veu que és un afer brut. A partir d'aquesta trama trobem dos cadàvers, dones estupendes, sequaços dels baixos fons lligats amb homes d'altes finances que són els que fan els negocis bruts i amb els qui Vidal acaba associant-...
    Ancho: 125 cm Largo: 190 cm Pes: 196 gr
    Pròximament
    9,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-15954-35-4
    • Data de llançament : 01/10/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : Catalán
    • Autors : JAUME FUSTER I GUILLERMO
    • Número de pàgines : 304

    Li proposen un negoci de representació per Europa que ja de bon començament veu que és un afer brut. A partir d'aquesta trama trobem dos cadàvers, dones estupendes, sequaços dels baixos fons lligats amb homes d'altes finances que són els que fan els negocis bruts i amb els qui Vidal acaba associant-se.

    JAUME FUSTER (Barcelona, 1945 ? l'Hospitalet de Llobregat, 1998) neix en un pis humil del barri del Raval.

    És assidu a les tardes de cinema de barri i als herois de còmic, que bescanvia al mercat de Sant Antoni. Aquestes dues aficions influiran en la seva obra. Als catorze anys escriu la seva primera novel.la. De molt jove treballa en oficis ben diversos. La pràctica del teatre el portà a contactar amb el grup de teatre El Camaleó. L'any 1966 comença a col.laborar en la revista Presència, i l?any 1967 publica per encàrrec Breu història del teatre català. Entre les seves novel.les cal destacar: De mica en mica s'omple la pica, Tarda sessió contínua, 3,45, La guàrdia del rei, L'illa de les tres taronges, L'anell de ferro, El jardí de les palmeres (premi Ramon Llull 1993) i La mort de Guillem.Com a traductor va ser guardonat amb el Premi de la Crítica Serra d'Or 1989 per la traducció de Bella del senyor, d'Albert Cohen. Va escriure guions per a la televisió i per al cinema.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades