• SEAGRAM'S GIN. GUIA VINTAGE BARCELONA

    MARIO SUÁREZ/ANABEL VÁZQUEZ COLUMNA EAN: 9788466420372 Altres llibre de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Moderna i nostàlgica, cosmopolita i acollidora, elegant i despreocupada, Barcelona és una ciutat polièdrica, i aquest llibre posa l’èmfasi en una de les seves múltiples i insòlites cares: la presència del vintage. Mario Suárez i Anabel Vázquez han recorregut els seus carrers a consciència i ens prop...
    Ancho: 140 cm Largo: 200 cm Pes: 526 gr
    Pròximament
    17,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-664-2037-2
    • Data de llançament : 01/11/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : Catalán
    • Autors : MARIO SUÁREZ/ANABEL VÁZQUEZ
    • Traductors : NÚRIA PARÉS SELLARÉS
    • Número de pàgines : 188
    • Col·lecció : NO FICCIÓ COLUMNA
    Moderna i nostàlgica, cosmopolita i acollidora, elegant i despreocupada, Barcelona és una ciutat polièdrica, i aquest llibre posa l’èmfasi en una de les seves múltiples i insòlites cares: la presència del vintage. Mario Suárez i Anabel Vázquez han recorregut els seus carrers a consciència i ens proposen una passe - jada singular per més de vuitanta bars, restaurants, hotels, botigues, mercats i museus que despertaran i satisfaran l’instint vintage dels lectors. Des de la cocte - leria Boadas, amb una barra on es van recolzar Miró, Benet o Serrat, fins al Pavelló de Barcelona, dissenyat per Mies van der Rohe amb motiu de l’Exposició Universal del 1929, passant per la luxosa Le Swing, la inclassifi - cable Margot House i la carismàtica Meublé, aquesta guia projecta una mirada nova i apassionada sobre la ciutat i els seus barris. Fitxes informatives, fotografies, il·lustracions, mapes, ob - jectes, personatges i, fins i tot, un decàleg del perfecte aficionat al vintage, es reuneixen aquí per conjugar pas - sat i futur d’una ciutat de la qual un no ho sap mai tot.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades