• LA PALMA Y SUS CAMINOS

    30 RUTAS ESCOGIDAS

    PEDRIANES GARCÍA, ÓSCAR LUIS / MARTÍN GÓMEZ, DANIEL DESNIVEL EAN: 9788498292251 Altres llibre de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Óscar Pedrianes y Daniel Martín, expertos montañeros y grandes conocedores de la isla, te presentan a lo largo de 35 rutas, más de 400 kilómetros de mágicos senderos que recorren los itinerarios más populares y los rincones más secretos de la isla. Además, incluye 5 rutas accesibles para toda la fam...
    Ancho: 14 cm Largo: 21 cm Pes: 295 gr
    Pròximament
    18,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9829-225-1
    • Data de llançament : 01/06/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : PEDRIANES GARCÍA, ÓSCAR LUIS / MARTÍN GÓMEZ, DANIEL
    • Número de pàgines : 176
    • Col·lecció : GUIAS EXCURSIONISTAS
    Óscar Pedrianes y Daniel Martín, expertos montañeros y grandes conocedores de la isla, te presentan a lo largo de 35 rutas, más de 400 kilómetros de mágicos senderos que recorren los itinerarios más populares y los rincones más secretos de la isla. Además, incluye 5 rutas accesibles para toda la familia.





    La Ruta de los Volcanes, los Nacientes de Marcos y Cordero, la Caldera de Taburiente o la Ruta del Bastón... la suerte ha querido que estos y otros caminos de belleza excepcional hayan ido a parar a una pequeña isla del Atlántico: La Palma.





    Todos los recorridos se encuentran pormenorizadamente descritos, con su correspondiente ficha técnica, mapa, perfil altimétrico y una completa información sobre servicios, todo ello aderezado con interesantes pinceladas de carácter cultural, histórico y etnográfico que nos permitirán conocer en profundidad este increíble y singular paisaje.





    ? Todos los caminos incluidos en esta guía han sido señalizados, homologados y forman parte de la Red Oficial de Senderos de La Palma.





    ? Incluye 5 rutas accesibles para toda la familia.





    ? Tus rutas, a medida: combínalas y recórrelas a tu ritmo. También podrás diseñar tus propios itinerarios.





    ? Incluye más de 80 mapas, 35 perfiles de ruta y 240 fotos a todo color, en un formato ligero y manejable.





    ? Completo directorio de servicios: dónde comer, dónde dormir y cómo moverse por la isla.


    También disponible una edición en lengua alemana.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades