• STAR WARS HEREDERO DE LOS JEDI

    KEVIN HEARNE PLANETA DE AGOSTINI (MARVEL) EAN: 9788416401666 Altres llibre de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    La destrucción de la Estrella de la Muerte da renovadas esperanzas a la asediada Alianza Rebelde. Pero la persecución implacable a la que la somete Darth Vader y la flota imperial está pasando factura a los recursos de la Alianza. Ahora los rebeldes se esconden en una órbita del Borde Exterior, desd...
    Ancho: 140 cm Largo: 225 cm Pes: 324 gr
    Pròximament
    20,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-16401-66-6
    • Data de llançament : 01/03/2016
    • Any d'edició : 2016
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : KEVIN HEARNE
    • Traductors : ALBERT AGUT IGLESIAS
    • Número de pàgines : 304
    • Col·lecció : STAR WARS HEREDEROS DE LOS JEDI
    La destrucción de la Estrella de la Muerte da renovadas esperanzas a la asediada Alianza Rebelde. Pero la persecución implacable a la que la somete Darth Vader y la flota imperial está pasando factura a los recursos de la Alianza. Ahora los rebeldes se esconden en una órbita del Borde Exterior, desde donde pueden buscar una base permanente y nuevos aliados que les proporcionen el material y las armas que tanto necesitan.
    Luke Skywalker, héroe de la Batalla de Yavin, se ha unido a los rebeldes, poniendo sus formidables habilidades de pilotaje al servicio de cualquier misión que los líderes le asignen. Pero vive acechado por las breves lecciones que le dio Obi-Wan Kenobi y la creciente certeza que dominar de la Fuerza será el camino para derrotar al imperio.
    Perdido sin la orientación del viejo Ben, decidido a servir a la rebelión en todo lo que pueda, Luke busca la forma de mejorar sus habilidades con la Fuerza...Título original: Star Wars Heir of the jedi 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades