• GOLDEN HILL

    SPUFFORD, FRANCIS 1984, EDICIONS DE EAN: 9788416987184 Altres llibre de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Una tarda plujosa de novembre, un jove foraster de bona presència, tot just desembarcat, es presenta a la porta d02019;unes oficines al carrer Golden Hill: és el senyor Smith, amable, encisador, però estranyament propens a alimentar les sospites. I és que té a la butxaca el que sembla ser una lletra...
    Dimensions: 210 x 140 x 20 cm Pes: 474 gr
    Pròximament
    19,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-16987-18-4
    • Data de llançament : 01/01/2018
    • Any d'edició : 2018
    • Idioma : Catalán
    • Autors : SPUFFORD, FRANCIS
    • Traductors : OLCINA AYA, EMILI
    • Número de pàgines : 384
    • Col·lecció : MIRMANDA
    • Número Colecció : 167
    Una tarda plujosa de novembre, un jove foraster de bona presència, tot just desembarcat, es presenta a la porta d02019;unes oficines al carrer Golden Hill: és el senyor Smith, amable, encisador, però estranyament propens a alimentar les sospites. I és que té a la butxaca el que sembla ser una lletra per mil lliures, una quantitat enorme, i no vol explicar per què la té, ni d02019;on ve, ni què pensa fer a les colònies amb tants diners.

    De lectura addictiva i rica en el llenguatge i en la percepció històrica, Golden Hill, una sorprenent primera novel·la, tan farcida d02019;incidents com tot un prestatge de ficció convencional, és un llibre sobre el segle XVIII que té una trama que serpeja a cada capítol i que pinta un quadre fascinant d02019;una Nova York xocantment diferent del que després ha estat però ombrejada subtilment per la gran ciutat que serà, i ja com un lloc on un jove de paraula fàcil pot reinventar-se, enamorar-se... i trobar-se amb un munt de problemes.

    Francis Spufford va néixer el 1964. És l02019;autor de cinc llibres de no-ficció molt elogiats, qualificats en general pels crítics o bé com a «estranys» o bé com a «brillants», i molt sovint de totes dues maneres. El més recent, Unapologetic, ha estat traduït a tres idiomes; l02019;anterior, Red Plenty, a nou. Les seves obres han estat preseleccionades o seleccionades per a premis de literatura científica i literatura política. El 2007 el van escollir com a membre de la Royal Society of Literature. Ensenya escriptura a l02019;escola Goldsmiths, de la Universitat de Londres, i viu prop de Cambridge. Golden Hill és la seva primera novel·la, que ha estat guardonada, entre d02019;altres, amb el premi Costa a la primera novel·la 2016.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades