• EL CAS MISTERIÓS DEL DR. JEKYLL I MR. HYDE

    STEVENSON, ROBERT LOUIS QUADERNS CREMA EAN: 9788477274827 Altres llibre de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Robert Louis Stevenson (1850-1894) tenia trenta-cinc anys quan va escriure 'El cas misteriós del Dr. Jekyll i Mr. Hyde'. Va publicar el llibre el 1886 i, des de llavors, no ha deixat de ser un punt de referència ineludible. Ha estat reiteradament editat i traduït, sempre amb un enorme èxit popular, ...
    Ancho: 125 cm Largo: 190 cm Pes: 142 gr
    Pròximament
    8,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-7727-482-7
    • Data de llançament : 01/02/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : Catalán
    • Autors : STEVENSON, ROBERT LOUIS
    • Traductors : OLIVA, SALVADOR
    • Número de pàgines : 152
    • Col·lecció : QUADERNS
    • Número Colecció : 6
    Robert Louis Stevenson (1850-1894) tenia trenta-cinc anys quan va escriure 'El cas misteriós del Dr. Jekyll i Mr. Hyde'. Va publicar el llibre el 1886 i, des de llavors, no ha deixat de ser un punt de referència ineludible. Ha estat reiteradament editat i traduït, sempre amb un enorme èxit popular, i també insistentment adaptat al cinema, amb diversa fortuna. El punt de partida és una intriga imaginada per Edgar Allan Poe al seu «William Wilson»: l?existència de personalitats amagades dins nosaltres mateixos, amb punts de vista morals tan allunyats de les nostres creences com l?abís que separa el bé del mal. Per la sàvia articulació narrativa i les qualitats de què fa gala, el Dr. Jekyll va ser aclamat per Vladimir Nabókov com una de les millors novel·les d?estil de la història de la literatura.



    La traducció, a càrrec de Salvador Oliva, té la virtut de captar per primera vegada en català les qualitats fonamentals de l?estil de Stevenson, fins al punt que, al lector que en conegui les versions anteriors, li semblarà que llegeix aquesta novel·la per primera vegada.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades