• L'ESQUERDA DE L'ÀNGEL

    LOVAINA I RUIZ, MARIA VICTÒRIA GREGAL EDITORIAL (SEC) EAN: 9788417082055 Altres llibre de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Som als anys cinquanta del segle xx. En Nèstor viu en un pis del carrer de l'Om, al Raval. A partir de les cartes antigues que en Paquito, el seu veí i amic, descobreix en el capçal del llit, es recrearà una història fins aleshores desconeguda.Els esdeveniments es remunten a començaments del segle p...
    Dimensions: 230 x 150 x 90 cm Pes: 200 gr
    Pròximament
    19,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-17082-05-5
    • Data de llançament : 01/02/2018
    • Any d'edició : 2018
    • Idioma : Catalán
    • Autors : LOVAINA I RUIZ, MARIA VICTÒRIA
    • Número de pàgines : 378
    • Col·lecció : NOVEL·LA
    Som als anys cinquanta del segle xx. En Nèstor viu en un pis del carrer de l'Om, al Raval. A partir de les cartes antigues que en Paquito, el seu veí i amic, descobreix en el capçal del llit, es recrearà una història fins aleshores desconeguda.
    Els esdeveniments es remunten a començaments del segle passat, una època convulsa de la nostra història en què la lluita per la supervivència quedava tenyida per la injustícia social i la violència als carrers. Les restes d'un cadàver a casa d'en Nèstor seran testimoni punyent d'aquell temps passat.
    La novel·la, doncs, es desenvolupa a cavall de dues èpoques. D'una banda, el temps d'en Nèstor, atrapat entre el neguit per descobrir els fantasmes ocults de la seva infantesa i un sentiment de culpa impregnat d'amor. De l'altra, el temps de la Maria i la Cinta, atrapades en una Barcelona de començament de segle xx que les obligarà a lluitar per tirar endavant i que les farà còmplices de fets que mai no haurien imaginat.
    L'esquerda de l'àngel és una novel·la combativa, però al mateix temps analítica, ja que explora a fons les relacions d'amistat i el comportament humà en situacions límit.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades