• I MATAREM ELS MORTS

    ADELL ÁLVAREZ, JOAN GREGAL EDITORIAL (SEC) EAN: 9788417660468 Altres llibre de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    El mateix dia que Macià proclama la República Catalana, l’Andreu Burjacas, un exaltat jove de disset anys, espera a la plaça del poble que l’alcalde i els regidors surtin al balcó per anunciar que el somni republicà s’ha estès arreu del país. A partir d’aquest moment, al llarg de catorze anys, acomp...
    Dimensions: 230 x 150 x 30 cm Pes: 90 gr
    Pròximament
    18,50 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-17660-46-8
    • Data de llançament : 01/08/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : Catalán
    • Autors : ADELL ÁLVAREZ, JOAN
    • Número de pàgines : 236
    • Col·lecció : NOVEL·LA
    El mateix dia que Macià proclama la República Catalana, l’Andreu Burjacas, un exaltat jove de disset anys, espera a la plaça del poble que l’alcalde i els regidors surtin al balcó per anunciar que el somni republicà s’ha estès arreu del país. A partir d’aquest moment, al llarg de catorze anys, acompanyarem l’Andreu per les trinxeres de la Guerra Civil espanyola, l’exili dels vençuts, el camp de concentració d’Argelers i la lluita armada al costat de la Resistència francesa, sempre amb l’amenaça de ser detingut pels agents de la Gestapo i repatriat a l’Espanya de Franco. Per fi, decideix saltar els Pirineus per pròpia voluntat i participar en l’intent d’invasió amb el maquis a través de la Vall d’Aran.
    Tota aquesta peripècia comporta l’allunyament forçós de família, amics i, sobretot, de la seva estimada Elisa, amb la qual mantindrà una assídua i tendra correspondència al llarg dels anys sense perdre l’esperança d’un retrobament.
    Familiars, amics i enemics, creen una xarxa d’històries secundàries carregades d’humanitat que convergeixen amb la història principal i l’enriqueixen.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades