• LES PROVES. EL CORREDOR DEL LABERINT 2

    EL LABERINT NOMÉS VA SER EL PRINCIPI

    JAMES DASHNER FANBOOKS EAN: 9788416297009 Altres llibre de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Resoldre el Laberint havia de posar punt i final a tot. Prou enigmes. Prou variables. Prou córrer. En Thomas estava convençut que, desprès de sortir-ne, els clarians recuperarien la seva vida anterior.Però cap d'ells no sabia quina era la mena de vida que els esperava.Ara, el món exterior, devastat ...
    Ancho: 140 cm Largo: 215 cm Pes: 580 gr
    Pròximament
    16,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-16297-00-9
    • Data de llançament : 01/11/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : Catalán
    • Autors : JAMES DASHNER
    • Traductors : ANNA PUENTE LLUCIÀ
    • Número de pàgines : 456
    • Col·lecció : FICCIÓ
    Resoldre el Laberint havia de posar punt i final a tot. Prou enigmes. Prou variables. Prou córrer. En Thomas estava convençut que, desprès de sortir-ne, els clarians recuperarien la seva vida anterior.
    Però cap d'ells no sabia quina era la mena de vida que els esperava.
    Ara, el món exterior, devastat per les erupcions solars i socarrimat per un clima nou i brutal, s'ha convertit en un desert de terra erma on regna el caos.
    Als clarians no se'ls ha acabat córrer, ni de bon tros. En comptes de la llibertat, es troben davant d'una altra prova: travessar les Brases, a la part més castigada del món. Mentrestant, en Thomas no pot deixar de preguntar-se si guarda el secret de la llibertat en algun racó del cervell, o si continuarà vivint per sempre més a la mercè de CRUEL. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades