• UNAS VACACIONES EN INVIERNO

    MACLAVERTY, BERNARD ASTEROIDE LIBROS DEL EAN: 9788417007980 Altres llibre de la col·lecció Altres llibres del mateix autor
    Libro del año 2017 según The Guardian, The Sunday Times, The Irish Times, The Herald Scotland y Mail on SundayPremio Bord GáisGerry y Stella Gilmore –una pareja de jubilados irlandeses que vive en Escocia– han decidido pasar un fin de semana largo en Ámsterdam para cambiar de aires. Su relación, apa...
    Ancho: 125 cm Largo: 200 cm Pes: 250 gr
    Pròximament
    19,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-17007-98-0
    • Data de llançament : 01/10/2019
    • Any d'edició : 2019
    • Idioma : Español, Castellano
    • Autors : MACLAVERTY, BERNARD
    • Traductors : MARCOS, ÁLVARO
    • Número de pàgines : 320
    • Col·lecció : LIBROS DEL ASTEROIDE
    • Número Colecció : 227

    Libro del año 2017 según The Guardian, The Sunday Times, The Irish Times, The Herald Scotland y Mail on Sunday


    Premio Bord Gáis


    Gerry y Stella Gilmore –una pareja de jubilados irlandeses que vive en Escocia– han decidido pasar un fin de semana largo en Ámsterdam para cambiar de aires. Su relación, aparentemente agradable y segura, transcurre en una apacible rutina. Sin embargo, Gerry tiene un serio problema con el alcohol, al que recurre a diario pensando que Stella desconoce el grado de su adicción. Ella lo tolera discretamente, como tolera sus manías y lo que ella percibe como falta de sensibilidad e inquietudes. A medida que el fin de semana avanza, se va haciendo evidente la magnitud de la distancia que les separa y que quizá sea ya insalvable.



    Bernard MacLaverty demuestra con esta novela, de enorme ambición en su profundidad y en su minuciosa indagación de las emociones, por qué está considerado uno de los mejores escritores irlandeses actuales.



    «La prosa de MacLaverty es artificiosamente simple y gratificante-mente sencilla y eficiente. Pero lo que nos cuenta en esta novela –la resistencia del amor que las personas sostienen y alimentan a lo largo del tiempo– no es en absoluto simple y sencillo. Es la esencia de la vida.» Richard Ford



    «Una obra de una extraordinaria precisión emocional y empatía sobre cómo aceptar –en la medida de lo posible– el amor y el desamor, los recuerdos y el dolor. (…) Una novela verdaderamente ambiciosa de un autor en su máximo esplendor.» Colm Tóibín

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades