• EIXAMPLANT L’ESQUERDA

    HI GUANYARÀ LA INDEPENDÈNCIA

    COSTA I ROSSELLÓ, JOSEP COMANEGRA EDITORIAL (PUNXES) EAN: 9788418022494 Altres llibres del mateix autor
    Josep Costa, eivissenc i independentista des dels quinze anys, es va implicar en l’organització del referèndum de l’1-O com un simple ciutadà. Després, convençut que va ser un èxit sobre el qual construirem la República Catalana, va fer el salt a la política per ajudar a fer-ho possible i actualmen...
    Dimensions: 180 x 130 x 10 cm Pes: 250 gr
    Pròximament
    15,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-18022-49-4
    • Data de llançament : 01/07/2020
    • Any d'edició : 2020
    • Idioma : Catalán
    • Autors : COSTA I ROSSELLÓ, JOSEP
    • Número de pàgines : 148
    Josep Costa, eivissenc i independentista des dels quinze anys, es va implicar en l’organització del referèndum de l’1-O com un simple ciutadà. Després, convençut que va ser un èxit sobre el qual construirem la República Catalana, va fer el salt a la política per ajudar a fer-ho possible i actualment és vicepresident del Parlament de Catalunya. Ben aviat, però, va descobrir que hi ha independentistes que pensen que el 2017 varen perdre, i que de moment no val la pena tornar-ho a intentar.

    Aquest llibre convida a recuperar la confiança en la victòria i combatre la moral de derrota. Perquè no falten evidències que el Regne d’Espanya, ens diu l’autor, és un edifici ruïnós, que està pitjor avui que fa tres anys. La repressió no ha afeblit l’independentisme, però en canvi sí que ha esquerdat i deslegitimat clarament les
    institucions de l’Estat.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades