• ELS SET HÀBITS DELS NENS FELIÇOS

    COVEY, SEAN/CURTIS, STACY BLUME (DK) EAN: 9788498014013 Altres llibres del mateix autor
    Els 7 hàbits es basen en principis fonamentals que han enriquit la vida humana al llarg de generacions: responsabilitat, visió de futur, respecte, treball en equip... Mitjançant els seus adorables personatges i les seves divertides històries, els nens aprenen valors i principis perdurables, des de l...
    Ancho: 215 cm Largo: 280 cm Pes: 660 gr
    Pròximament
    11,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9801-401-3
    • Data de llançament : 01/12/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : Catalán
    • Autors : COVEY, SEAN/CURTIS, STACY
    • Número de pàgines : 96
    Els 7 hàbits es basen en principis fonamentals que han enriquit la vida humana al llarg de generacions: responsabilitat, visió de futur, respecte, treball en equip... Mitjançant els seus adorables personatges i les seves divertides històries, els nens aprenen valors i principis perdurables, des de la manera d'exercir el control de la pròpia vida fins a la importància de l'equilibri personal. Una filosofia d'eficàcia demostrada que ara s'ofereix als nens. En Els 7 Roures no hi ha ni un sol instant d'avorriment. Ja sigui que es jugui al futbol amb el conill Saltirons o es planti un hort amb la Mofeta Violeta, tots els amics estan sempre divertint-se i aprenent coses noves. Aquestes set històries il·lustrades mostren com es pot viure així gràcies a l'aplicació dels 7 hàbits. Els estimulants relats, plens de significat, culminen sempre amb suggeriments per als pares sobre com inculcar algunes claus fonamentals per a ajudar als seus fills a arribar a la felicitat i dur una vida productiva. Un llibre que no és solament per als nens.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades